Kana-kookoskastike



Tähän reseptiin sopii parhaiten Santa Marian Kermainen kookosmaito. (Huom. Tämä ei ole mainos.)

























Vaikeusaste: erittäin helppo

1 rkl kookosöljyä
350 g teriyaki-kanasuikaleita
250 g vokkivihanneksia
300 g kookosmaitoa
2 rkl soijakastiketta
ripaus suolaa
(chiliä tai chilikastiketta)

Kuumenna kookosöljy pannulla ja lisää kanasuikaleet. Paista ne pakkauksen ohjeen mukaan ja siirrä pois pannulta. Lisää pannulle vokkivihannekset ja kuumenna ne pakkauksen ohjeen mukaan (lisää tarvittaessa kanan ja vihannesten välissä kookosöljyä). Kun vihannekset ovat valmiit, lisää kanasuikaleet takaisin pannulle, kaada joukkoon kookosmaito ja kiehauta. Jos kastikkeesta haihtuu liikaa nestettä, lisää hieman vettä. Mausta suolalla, soijakastikkeella ja halutessasi chilillä. Tarjoa keitetyn basmati- tai jasmiininriisin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti