Jauhelihatäytteiset cannelonit

























20-25 kpl canneloneja
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 punainen paprika
1 porkkana
½ kesäkurpitsa
2 rkl paseerattua tomaattia
1-2 tl sambal oelek -chilitahnaa
yrttisuolaa
mustapippuria
jauhelihamaustetta
valkosipulijauhetta
basilikaa
meiramia

kastike
2-4 dl paseerattua tomaattia
2-4 dl ruokakermaa
suolaa
pippuria

päälle 
175 g emmentaljuustoraastetta


Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Pilko paprika, porkkana ja kesäkurpitsa pieniksi (0,5 cm) paloiksi ja lisää pannulle. Paista kunnes kasvikset ovat pehmeneet hieman. Lisää mausteet, 2 rkl paseerattua tomaattia ja tarvittaessa hieman vettä. Lusikoi täyte teelusikalla tai muulla pienellä lusikalla cannelonien sisään ja laita cannelonit laakeaan uunivuokaan. Sekoita keskenään kastikkeen aineet ja kaada seos cannelonien päälle. Kastiketta tulisi olla ainakin sen verran, että cannelonit juuri ja juuri peittyvät, mutta halutessasi voit laittaa enemmänkin. Ripottele päälle juustoraaste ja paista uunin alatasolla 225 asteessa 20-25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti