Aloittelijan raakasuklaa

























Vaikeusaste: melko helppo


1 dl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä
1 dl raakakaakaojauhetta tai tummaa kaakaojauhetta
1 dl sokeroitua kaakaojauhetta

Sulata kookosöljy vesihauteessa tai levyllä matalalla lämmöllä. Sekoita joukkoon kaakaojauheet. Kaada seos suklaakonvehtivuokaan (jos haluat konvehteja) tai neliskulmaiseen, tasapohjaiseen rasiaan (jos haluat levyn). Anna jähmettyä pakastimessa 30 minuuttia tai jääkaapissa 3 tuntia.

Voit halutessasi laittaa joitakin reseptin raaka-aineista myös ilmoitettua enemmän tai vähemmän. Jos pidät rusinoista, kuivahedelmistä tai pähkinöistä, voit lisätä niitä suklaaseen makusi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti